Elixirs van Salus

Vloeibare supplementen: puur en goed opneembaar

Een elixer is een vloeibaar voedingssupplement, niet te verwarren met een tonicum, want dat bevat meestal alcohol. Salus elixirs bevatten geen alcohol, geen chemische toevoegingen en geen dierlijke ingrediënten. Daardoor zijn ze ook geschikt voor vegetariërs, diabetici, tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. (tenzij anders vermeld) Omdat de elixirs geen conserveermiddelen bevatten, dient u de flessen na opening in de koelkast te bewaren.

Een vloeibaar voedingssupplement heeft een aantal voordelen: het wordt snel door het lichaam opgenomen, het kan vermengd worden met bijvoorbeeld vruchtensap (handig voor kinderen of ouderen) en is ideaal voor mensen die moeite hebben met het innemen van pilllen. Aan de Salus Elixirs zijn een uitgebreid scala aan ondersteunde plantextracten toegevoegd en worden de ingrediënten opgelost in een fruitige mix van vrunchten. Hierdoor zijn de Salus elixirs ook prima van smaak.

Een aantal Salus elixirs is ook in de vorm van tabletten verkrijgbaar. Voor onderweg of op het werk zijn Salus tabletten in doordrukstrips een uitkomst. De positieve invloed is hetzelfde als van de elixirs.