Protecor

Vloeibaar thamine* supplement

Voor het hart*

Je kunt je hart vergelijken met een krachtig wer­kende motor. Je hart klopt ongeveer tussen 60 à 80 keer per minuut, circa 100.000 keer per dag. Aangezien de gemiddelde levensverwachting tus­sen de 75 en 81 jaar ligt, zal het hart in je leven ongeveer 3 miljard keer slaan. Het is daarom belangrijk het lichaam te voorzien van voedings­stoffen die kunnen bijdragen aan een normale hartfunctie.

In periodes met een hoge mentale en fysieke belasting kan een gezonde levensstijl helpen om evenwichtig te blijven in spannende tijden. Kies daar voor een verantwoord eetpatroon met in ieder geval 200 gram groente en twee stukken fruit per dag. Neem ook dagelijks minimaal een half uur lichaamsbeweging. Daarnaast is het be­langrijk om aan je hart te denken. Protecor bevat naast een uitgebreide serie plantenextracten thi­amine en vitamine B1 met een gunstige invloed op het hart.

Protecor is de thiamine formule van Salus voor je hart. Dit is een prettig smakende elixer dat je lichaam voorziet van een goede dosering van thiamine en vitamine B1, goed voor het hart en wat bijdraagt aan een normale hartfunctie . De magnesium is van belang voor het zenuwstelsel en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Protecor is vooral geschikt in periodes met een hoge mentale en fysieke belasting. Ook voor sporters en senioren. Protecor bevat meidoorn, rode druivenschil en granaatappel in een mix van vruchtensapconcentraten, bevat geen alcohol, geen kunstmatige, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Is bovendien gluten- en lactose vrij en heeft een aangename smaak.

salus vloeibaar thiamine hart
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen: 20 ml per dag voor de maaltijd. Fles goed schudden voorgebruik.

Gebruik de meegeleverde maatbeker. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Ingrediënten:

werktstof per 20 ml % RI*
Magnesium 189 mg 50 %
Vitamine E 10 mg 83 %
Vitamine B1 1,1 mg 100 %

Meidoornbessenpulp (32%), water, magnesium gluconaat, druivenconcentraat (6,8%) , johannesbroodextract, abrikozenconcentraat, granaatappelsapconcentraat (4 %), mangoconcentraat, appelsapconcentraat, magnesium hydrogencitrate, natuurlijke aroma’s, plantaardig kleurextract (extract van bosbessen en wortels), citroensapconcentraat, rode druif schilextract (0,4 %),vitamine E (d-alfa-tocoferol acetaat), vitamine B1 (thiamine hydrochloride).

* Referentie-inname

salus kindervital vloeibare multi multivitamine floradix