salus.nl-1980
salus.nl-1965

Groter, sterker en wijzer

Opgroeien is een proces waar kinderen vooral veel plezier aan moeten kunnen beleven. De energie om zich geestelijke en lichamelijk goed te ontwikkelen, halen ze uit hun voeding. Maar groente en fruit zijn nu niet bepaald hun meest favoriete voeding. Gelukkig is er kindervital fruity, een vloeibare multivitamine, voor als ze tijdelijk wat extra nodig hebben.

Goed voor de leerprestatie

Kindervital fruity is een complete multi-vitamine in vloeibare vorm. Het bevat alle belangrijke vitamines als aanvulling op hun dagelijkse voeding zoals Vitamine A, om scherp te blijven zien en extra Calcium en Vitamine C en D die een rol spelen voor de bot-aanmaak. Daarnaast bevat het de Vitamines B die zorgen voor geestelijke energie en een normaal concentratie vermogen zodat kinderen op school goed bij de les kunnen blijven wat goed is voor de leerprestatie.

Groot gebruiksgemak

Kindervital is een complete vloeibare multi-vitamine voor kinderen vanaf 3 jaar vervaardigd uit een mix van vruchtsappen. De smaak wordt door kinderen als aangenaam ervaren. Het grote gebruiks gemak is een groot voordeel. Voeg je deze vloeibare multi gewoon toe aan het favoriete drankje van je zoon of dochter, zoals vruchtensap of of voeg deze toe aan hun yoghurt of toetje.