Kindervital Fruity

Multivitamine met calcium

Calcium en vitamine D zijn nodig voor de normale groei en ontwikkeling van botten bij kinderen

Groter, sterker en wijzer worden. Opgroeien is een proces waar kinderen vooral veel plezier aan moeten kunnen beleven. De energie om zich geestelijk en lichamelijk goed te ontwikkelen, halen ze uit hun voeding. Maar groente en fruit zijn nu niet bepaald de meest favoriete voedingsmiddelen van die eigengereide dreumesen.
Kindervital bevat alle belangrijke vitamines en mineralen als aanvulling op hun dagelijkse voeding. Een complete multivitamineformule verrijkt met calcium in vloeibare vorm. Kindervital is vervaardigd uit een mix van vruchtsappen en de smaak wordt dan ook door kinderen als aangenaam ervaren. En mocht er onverhoopt toch nog discussie met je kinderen ontstaan? Dan voeg je deze vloeibare multi gewoon toe aan het favoriete drankje van je zoon of dochter, zoals een vruchtensap of yoghurtdrank.

Kindervital fruity is een goed smakende multivivitamine voor kinderen. Naast de vitamines A, B, C en D bevat deze vloeibare multi calcium. Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten en tanden. De vitamine D in deze kindermultivitamine draagt bij tot de normale opname van calcium.

Kindervital fruity is vloeibaar en makkelijk om in te nemen. Het bevat verschillende vruchtensapconcentraten en selectieve planten voor een aangename fruitige smaak.

Kindervital fruity is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen,kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gluten – en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs

Kindervital Fruity
Gebruiksaanwijzing

Kinderen vanaf 3 jaar: 2 x daags 10 ml bij voorkeur voor de maaltijd.

U kunt Kindervital Fruity prima mengen door vruchtensap of een andere drank. Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

Ingrediënten
Werkstof per 20 ml % RI
Calcium 240 mg 30 %
Vitamine A 540 µg (1800 IE) 68 %
Vitamine D 3,6 µg (144 IE) 72 %
Vitamine E 6,72 mg (5 IE) 68 %
Vitamine C 48 mg 80 %
Vitamine B1 0,84 mg 60 %
Vitamine B2 1,32 mg 84 %
Niacine B3 10,80 mg 60 %
Vitamine B6 1,2 mg 60 %
Vitamine B12 0,64 µg 64 %

*RI = Referentie-inname

Wortel, brandnetel, spinazie, waterkers, koriander, kamille, anijszaad, perensap, sinaasappelsap, druivensap, acerolasap, rozenbottelextract, carobemeel en essence van cacao. Kindervital Fruity is alleen gezoet met het vruchtensap: er is dus geen suiker toegevoegd.

floradix salus vloeibaar magnesiumgallexier salus