Magnesium

Vloeibaar magnesium-elixir

Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel & de spieren

Magnesium wordt ook wel eens ‘ontspanningsmineraal’ genoemd. En terecht. Deze voedingsstof heeft een ontspannende invloed op de spieren. Dit mineraal zit van nature vooral in zaden, noten en groene groente.  Magnesium heeft niet alleen een ontspannende invloed op je spieren, maar draagt ook bij  tot de normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op stemmingen.

Magnesium wordt geadviseerd aan een ieder voor periodes met een verhoogde behoefte aan magnesium. Maar ook wanneer het zenuwstelsel extra ondersteuningkan gebruiken. Maar magnesium heeft nog een extra troef. Het draagt tevens bij de vermindering van vermoeidheid.

Floradix Magnesium elixer bevat magnesium in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesiumcitraat. Dit is een goed opneembare vorm. Eén maatbekertje van 20 ml voorziet je lichaam van ongeveer 67 procent van de dagelijkse behoefte. Verder is aan dit elixer een uitgebreid scala aan ondersteunde plantextracten toegevoegd, waaronder kamille, venkel, sinaasappelschil, wortel en spinazie.

Alle ingrediënten zijn opgelost in een fruitige mix van het sap van abrikozen, mango, ananas en peren. Daardoor heeft Floradix Magnesium een aangename smaak.

Magnesium
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 20 ml per dag, bij voorkeur voor de maaltijd. Fles goed schudden voor gebruik. Gebruik de meegeleverde maatbeker

Ingrediënten
Werkstof per 20 ml % RI
Magnesium 250 mg 67%

 * RI: Referentie Inname

Mix uit vruchtensapconcentraten (37 %) van: water, ananas, peer, mango, abrikoos, druif, carobe extract, appel, citroen. Waterig plantenextract (34 %) van: kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), sinaasappelschil (Citrus aurantium), wortel (Daucus carota), spinazieblad (Spinacia oleracea). Magnesiumgluconaat, honing, magnesiumcitraat, natuurlijke aroma’s.

saludynam saluskindervital multivitamine