Saludynam

Mineral – Drink

Met Calcium, Magnesium en Zink

Bot is levend weefsel. Na het 35e levensjaar gaat de botaanmaak veranderen. Het is dan ook belangrijk om tijdig maatregelen te nemen voor het behoud van normale botten. Niet alleen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst. Om je daarbij te helpen heeft Salus haar vloeibare elixer Saludynam ontwikkeld.

Saludynam bevat uiteraard goede dosering Calcium en magnesium. Deze mineralen dragen bij aan de instandhouding van normale botten. Maar deze combinatie van mineralen doen meer. De Calcium is ook nodig voor tot de instandhouding van normale tanden en draagt de magnesium bij tot de instandhouding van normale tanden. Ook draagt de Calcium bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen en helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten.

De magnesium in Saludynam bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De zink in saludynam helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen voor voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Saludynam bevat calcium in de vorm van Calciumgluconaat, samen met Magnesium en zink en opgelost in een vloeibare aangenaam smakende oplossing met een mix van vruchten en groentesappen, verrijkt met Vitamine D wat bijdraagt tot de opname van calcium uit de voeding.  Door de brede invloed van de ingrediënten in Saludynam verdient deze elixer bij vele een plekje op de ontbijttafel.

saludynam2
saludynam
salus kindervital vloeibare multi multivitamine floradixfloradix salus vloeibaar magnesium