salus.nl-1968
salus.nl-1965

“Jonge moeders, energie vasthouden”

Ook direct na de zwangerschap is het voor moeders belangrijk om voldoende ijzer op te nemen. Maar ook als je je baby borstvoeding geeft, kan je Floradix ijzer-elixir van Salus gebruiken. Tijdens de borstvoedingsperiode is de behoefte aan ijzer het hoogst. Je kind heeft immers ijzer nodig als ondersteuning voor een goede ontwikkeling van het lichaam. Daarnaast draagt het ijzer bij aan de cognitieve ontwikkeling ofwel de denkprocessen van kinderen.

Jonge moeders hebben het druk. Het is spitsuur als kinderen van de crèche komen. Er moeten nog boodschappen gedaan worden én er moet nog gekookt worden. Daarna is het alweer bedtijd voor de kinderen. Hiernaast moet er nog tijd voor je echtgenoot, vrienden, kennissen en ook nog eens voor jezelf gevonden worden. Dit drukke bestaan vergt veel energie van je. Floradix bevat ijzer wat bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid. Daarnaast bevat dit elixir ook een behoorlijke dosering vitamine B12. Deze vitamine helpt om de energie en de algemene vitaliteit te behouden.

Het enige wat je hoeft te doen is heel eenvoudig ’s morgens en ’s avonds een maatbekertje Floradix ijzer-elixir van 10 ml
innemen. Om zo ook te kunnen genieten van deze leuke maar drukke periode in je leven.