Darmvita

Met o.a. appel-pruimextract, magnesium & kurkuma

De darmen hebben een grote invloed op het behoud van onze gezondheid. Gedurende een mensenleven wordt door de darmen ca 80.000 kilo voedsel verwerkt en stofwisselingsproducten en onverteerbare zaken weer uitgescheiden. In de darmen worden de noodzakelijke voedingsstoffen opgenomen en omgezet in energie. Ze spelen ook een belangrijke rol bij het instant houden van een goede weerstand van het lichaam en dragen bij aan het behoud van een goed gevoel.

Darmvita is een vloeibaar kruiden & vruchtensupplement o.a. een 10% pruim puree concentraat en een 20% appel-pruimextract.

Darmvita is een prettig smakend kruidenelixer en bevat extracten van planten en kruiden als kurkuma, pepermuntbladen, artisjokkenblad, rozemarijnblaadjes en gember. Het extract van kurkuma draagt bij tot het behoud van een goede spijsvertering.

Naast deze kruiden bevat het ook een appel-puimextract. De toegevoegde magnesium draagt bij aan een normale spierwerking en een goede elektrolytenbalans. Darmvita is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Vloeibaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen, bij voorkeur bij het ontbijt. Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gluten – en lactosevrij en ook geschikt voor vegetariërs

Darmvita
Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
1 x 20 ml per dag, bij het ontbijt of middageten.

Gebruik de meegeleverde maatbeker. Fles goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten

Appel-pruim dikextract 20 %, pruimpureeconcentraat 10 %, Waterig plantenextract (42 %) van: kurkumawortel (Curcuma longa), pepermuntblad (Mentha piperita), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), artisjokkenblad (Cynara scolymus), gemberwortelstok (Zingiber officinale). magnesiumgluconaat, ananassapconcentraat, agave siroop, magnesiumcitraat, kurkuma extract (Curcuma longa) met curcumine (0,3 %), verdikkingsmiddelen: guarpitmeel / xanthaangom / arabische gom, natuurlijke aroma’s.

epresat salus vloeibare multivitamineSalus alpenkraft ademhaling