salus.nl-1964
salus.nl-1965

Floradix® ijzersterk tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode

Tijdens en na de zwangerschap is gezonde voeding extra belangrijk. Het mineraal ijzer speelt daarbij een grote rol. Maar ook bepaalde vitamines zijn juist in deze periode hard nodig. IJzer draagt bij aan een normale vorming van rode bloedcellen en hemoglobine in het bloed en het normaal functioneren van het immuunsysteem. Daarnaast draagt ijzer bij tot de vermindering van vermoeidheid en helpt het je lichaam te ondersteunen bij moeheid tijdens en na de zwangerschap. Salus heeft een aantal natuurproducten voor aanstaande en jonge moeders. En daar profiteert de baby zelf ook van!

Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode behoefte aan extra ijzer. Speciaal daarvoor heeft Salus Floradix ijzer-elixir ontwikkeld. Een elixir met een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer dat in zijn vloeibare kruidenmix haast geen stoelgangproblemen veroorzaakt. Floradix is een vloeibaar ijzersupplement met kruiden, groente-extracten en vruchtenconcentraten.

Het voorziet het lichaam niet alleen van extra ijzer, maar biedt ook voedingsstoffen zoals de belangrijkste B vitamines en vitamine C. De vitamine B6 in Floradix draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit en aan het behoud van een normale werking van het zenuwstelsel. Daarnaast bevat dit elixir ook een behoorlijke dosering vitamine B12. Deze vitamine helpt om de energie en de algemene vitaliteit te behouden Vitamine C helpt de weerstand op peil te houden en draagt bij aan de goede opname van het ijzer in Floradix door het lichaam. Floradix bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen of kunstmatige toevoegingen.