Saludynam

Mineral – Drink

Met Calcium, Magnesium en Zink

Saludynam bevat Calcium en Magnesium en dragen bij aan de instandhouding van normale botten . De Calcium is ook nodig voor tot de instandhouding van normale tanden en draagt de magnesium bij tot de instandhouding van normale tanden.

De Calcium  in Saludynam draagt bij tot de normale werking van  spijsverteringsenzymen en helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. De magnesium in Saludynam bevordert de energiestofwisseling en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid.
De zink in saludynam helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen voor voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Saludynam vloeibaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen. Aan deze mineral drink is  een uitgebreid scala aan onder­steunde plantextracten toegevoegd, en zijn alle ingrediënten opgelost in een fruitige mix van het sap van vruchten.  Daardoor heeft Saludynam een aangename smaak.

Gebruiksaanwijzing:

Volwassenen  2 tot 3 maal daags 10 ml innemen, puur of met wat water of vruchtensap in, liefst voor de maaltijd.Fles goed schudden voor gebruik.  Gebruik de meegeleverde maatbeker . Na opening in de koelkast bewaren. Het elixer is dan nog 4 weken houdbaar.

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. Kies voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten

Saludynam bevat een aftreksel van hibiscusbloemen, kamille, venkel en spinazie, sap van mango en sinaasappel, fructose, magnesiumgluconaat, calciumgluconaat, magnesiumcitraat, calciumlactaat, natuurlijk maracuja-aroma, Johannesbroodpitmeel, zinkcitraat en vitamine D. Saludynam is verkrijgbaar in flessen van 250 ml.

werkzame stof per 10 ml % van de dagelijkse behoefte
magnesium 62 mg 20,7%
calcium 51,5 mg 6,4%
zink 1,17 mg 7,8%
vitamine D 1,7 mcg 34%
saludynam2
saludynam