salus.nl-1970
salus.nl-1965

Je spieren moeten zich harder inspannen als je zwanger bent. Dat is natuurlijk niet zo gek. Je buik wordt steeds groter en zwaarder. Ook je benen moeten in deze periode extra werken.

Floradix Magnesium draagt bij aan het behoud van een normale werking van de spieren, o.a in de benen. Floradix Magnesium is vloeibaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen. Het mineraal magnesium is van belang voor de spieren, het zenuwstelsel en draagt bij tot de instandhouding van normale botten, o.a. in het bekken. Het bevat magnesium in de vorm van magnesiumgluconaat en magnesium-citraat. Dit zijn goed opneembare vormen. Eén maatbekertje van 20 ml voorziet je lichaam van een groot deel van de dagelijkse behoefte.

Een zwangerschap brengt zowel geestelijk als lichamelijk enorme veranderingen met zich mee. Een stabiele gemoedstoestand en een goede lichamelijke conditie zijn van groot belang tijdens de zwangerschap. Floradix Magnesium draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en heeft een gunstige invloed op stemmingen. Daarnaast ondersteunt Floradix Magnesium de energiestofwisseling en draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid.